Kupnja

Prilikom registracije polja koja su označena kao obavezna, moraju biti popunjena kako bi se mogla izvršiti registracija za korištenje webshopa. Registracija na stranicu se obavlja samo jednom, kod prve kupnje na stranicama, a kod svake sljedeće kupnje se koristi prijava sa korisničkim imenom i lozinkom.
Vaši podaci potrebni su nam kako bi poduzeće Project – trade d.o.o. potpuno i sigurno provela postupak naručivanja, plaćanja i dostavu proizvoda na Vašu adresu.
Na kraju postupka prijave nudi se mogućnost primanja obavijesti (newsletter) o novim proizvodima, sniženjima, nagradnim igrama i sl.
Odabir primanja obavijesti ne obvezuje Vas ni po kojoj osnovi i u svakom trenutku možete se odjaviti s liste primatelja.
Osobni podaci povjereni nama biti će brižljivo čuvani i upotrebljeni samo u poslovnoj komunikaciji između djelatnika tvrtke Project – trade d.o.o. i Vas kao našeg korisnika.

Uvjeti prodaje

Za narudžbu robe, osobe moraju biti starije od 18 godina. Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe isporučujemo po uvjetima važećim u trenutku potvrđivanja narudžbe.
Paritet: Kada isporučimo originalno zapakiran paket na Vašu adresu, Vi preuzimate robu uz obavezan potpis na dostavnici, čime potvrđujete da je roba uredno isporučena, a roba ostaje naše vlasništvo sve dok nije plaćena u cijelosti. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen Zakonom. Račun šaljemo u paket-pismu ili naknadno poštanskom službom.
Project – trade d.o.o. zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

Načini plaćanja putem web shop-a

Jednokratno plaćanje:

ZABA:

 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

PBZ Card:

 • American Express
 • Maestro
 • Mastercard
 • American
 • VISA

Erste Card Club:

 • Diners
 • Discover
 • DinaCard
 • Maestro
 • Mastercard
 • Visa

Opća uplatnica/Virman

Prilikom plaćanja općom uplatnicom, molimo da uplatu izvršite na naš IBAN: HR6724070001100613518

Devizni račun za plaćanja iz inozemstva:
Naziv banke: OTP banka d.d.
Adresa banke: Domovinskog rata 61, 21000 Split
IBAN: HR6724070001100613518
Swift: OTPVHR2X

Obročno plaćanje

Omogućujemo kupnju na rate proizvoda putem slijedeće kreditne kartice:

 • ZABA: 2 – 24 rate Mastercard standard, Mastercard gold, Mastercard go!, Mastercard platinum, Visa Business, Visa Avenue Mall karticama Zagrebačke banke
  Minimalni iznos 13,27€ (100kn), a maksimalni 7.963,37€ (60.000kn).
 • PBZ Card: 2 – 12 rata  VISA, VISA PREMIUM, MAESTRO i American Express Privredne banke Zagreb
 • Erste Card Club: 2 – 12 rata VISA i MAESTRO Erste&Steiermarkische bank d.d., Istarska Kreditna Banka Umag d.d., Sberbank d.d., Kent Banka, Agram Banka d.d., Slatinska banka dd.
 • DINERS: 2 – 36 rata

(u sustavu plaćanja  WSPay-a, možete izabrati broj rata).

MasterCard50 Visa50

 

Plaćanje na našim web stranicama je sigurno!

U sustavu smo plaćanja  WSPay-a, možete izabrati broj rata. Sustav WSPay koristi najsuvremenije tehnologije zaštite od zlouporaba i sigurnosne procedure po najvišim standardima. Razmjena osjetljivih podataka između sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem mreže koja je potpuno zaštićena od neautoriziranog pristupa. Osjetljivi podaci o vašoj kreditnoj kartici dostavljaju se online izravno autorizacijskom centru.

card-payway-large

Izjava o konverziji

Cijene u drugoj valuti (za korisnike izvan Republike Hrvatske)

Naplata se uvijek vrši u hrvatskim kunama (HRK).

Iznos koji će teretiti Vašu kreditnu karticu dobije se na način da se hrvatska kuna pretvara u Vašu valutu prema trenutnoj tečajnoj listi Hrvatske narodne banke (HNB). Kod terećenja Vaše kredite kartice, isti iznos se pretvara u Vašu valutu prema tečaju pružatelja usluge kreditne kartice kojom ste platili.

Kao rezultat pretvaranja valuta može doći do malog odstupanja u cijeni od one koja je naznačena na našoj internetskoj stranici.

Podrška

Ukoliko trebate pomoć, molimo Vas obratite nam se elektroničkom poštom na webshop@project-trade.hr
Na Vaš upit ćemo odgovoriti u najkraćem roku!
Telefonsku podršku smo osigurali svakog radnog dana na telefon: + 385 (0)1 20 14 544 ili + 385 (0)1 29 10 900:
ponedjeljak – petak od 8:00 do 16:00 sati,
subotom od 8:00 do 12:00 sati

Dostava

Cjenjenim kupcima nudimo uslugu dostave putem kurirske službe.
Rokovi dostave su od 2 do 3 radna dana u Republici Hrvatskoj.
Pakiranje je izvedeno na način da se izbjegne bilo kakvo oštećenje prilikom uobičajenog transporta. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti vizualno, te moguća vidljiva oštećenja prijaviti ili odbiti primiti oštećenu pošiljku.

Isporuka u druge zemlje

Moguće je, molimo Vas da nas kontaktirate. Ukoliko želite kupiti bilo koji od proizvoda, raspitajte se kod vaše carinske ispostave koliko bi Vas koštala carina, špediterske i ostale usluge, s obzirom da to bitno poskupljuje sam proizvod

Poštarina

Poštarina za narudžbe putem web trgovine se plaća prema važećem cjeniku kurirske službe.

Zamjena robe

Roba se može vratiti (o svom trošku) u roku 14 dana od dana primitka, isključivo u svojoj originalnoj ambalaži i na adresu poduzeća PROJECT-TRADE d.o.o., Dubrava 46, 10040 Zagreb. Zamjena robe isključuje robu koja je korištena. Kod zamjene robe treba biti priložen original račun.

Platforma za internetsko rješavanje sporova (ORS)

Obavijesti o project-trade web trgovini

PROJECT-TRADE d.o.o. svakodnevno obnavlja i provjerava podatke na svojim web stranicama. PROJECT-TRADE d.o.o. ne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama. U nekim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. PROJECT-TRADE d.o.o. se obvezuje u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o drugim mogućnostima.

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas na:
PROJECT-TRADE d.o.o.
Dubrava 46, 10040 ZAGREB
Tel: + 385 (0)1 2910 900 ili + 385 (0)1 20 14 544
Fax: + 385(0)1 2910 907
e-mail: webshop@project-trade.hr

 

Uvjeti, rok i postupak ostvarivanja prava na jednostrani raskid ugovora

1. Računanje roka za jednostrani raskid ugovora
Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.
Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga Ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom (PROJECT-TRADE d.o.o., Dubrava 46, 10040 Zagreb ili elektroničkom poštom info@project-trade.hr , u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora.
Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana sklapanja ugovora (izdavanja računa).

Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na našoj mrežnoj stranici možete elektronički ispuniti i poslati. Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

Link za preuzimanje OBRAZCA za jednostrani raskid ugovora

2. Povrat uplaćenog iznosa
Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora, osim ukoliko ste odabrali drugu vrstu isporuke a koja nije najjeftinija standardna isporuka koju smo mi ponudili.
Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat.

Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena.

3. Povrat robe
Smatra se da ste izvršili svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka naprijed navedenog roka pošaljete ili predate robu nama na adresu PROJECT-TRADE d.o.o., Dubrava 46, 10040 Zagreb.

4. Troškovi povrata robe
Izravne troškove povrata robe morate snositi sami.

5. Odgovornost potrošača za umanjenje vrijednosti robe
Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

6. Pisani prigovor
Sve prigovore sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (N.N.41./2014.), možete poslati putem pošte, telefaksa ili elektroničke pošte na:

Kako bi Vam sukladno članku 10. stavak 5. Zakona potvrdili primitak pisanog prigovora, a zatim i na isti odgovorili, molimo Vas da navedete točne podatke za primitak istog.

Odgovor na Vaš prigovor zakonski moramo dati u pisanom obliku najkasnije u roku 15 dana od dana primitka prigovora. U suprotnom se možete obratiti Državnom inspektoratu ili Udruzi za zaštitu potrošača.

Ukoliko prihvaćate uvjete korištenja, prihvaćate i Opće uvjete poslovanja.

PROJECT-TRADE d.o.o. zadržava pravo izmjene ovih uvjeta i pravila bez prethodne najave. Uvjeti poslovanja su sukladni zakonima Republike Hrvatske.

7 .Odgovornost za materijalne nedostatke
Za materijalne nedostatke proizvoda odgovaramo sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima.

Za besplatno zbrinjavanje EE otpada koji nastaje od proizvoda kupljenih putem ove internetske trgovine (web shopa), kupac se može obratiti ovlaštenom sakupljaču EE otpada na području jedinice lokalne samouprave u kojoj kupac prebiva.